Muradov v UFC padl. ‚Soupeř byl lepší,‘ vzkázal uzbecký MMA zápasník po prohře v Las Vegas

V Česku žijící uzbecký MMA zápasník Machmud Muradov si v UFC připsal první porážku. Na turnaji v Las Vegas nestačil na Američana Geralda Meerschaerta a svůj čtvrtý zápas v prestižní organizaci prohrál, když odklepal ve druhém kole soupeřovo škrcení.

Tento článek je více než rok starý.

Las Vegas (Aktualizováno: 8:47 29. 8. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Machmud Muradov

Machmud Muradov | Zdroj: Profimedia

Muradov měl v MMA na kontě sérii 14 vítězství, z toho tři v UFC. Jenže tentokrát byl soupeř lepší, což po zápase bez výmluv přiznal i mezi českými fanoušky oblíbený „Mach“.

Fandí mu Češi i boxer Mayweather. UFC nadchl uzbecký zápasník, co se fotí i s českou vlajkou

Číst článek

Uzbek naposledy prohrál v prosinci v roce 2016, od té doby sbíral jeden triumf za druhým napříč organizacemi XFN a Oktagon.

Po podpisu smlouvy s americkou UFC pak nejprve ovládl svůj premiérový souboj s Italem Alessiem di Chiricem, následně ukončil Američany Trevora Smithe a Andrewa Sancheze.

Čtrnáct a dost

Poslední protivník u USA však už byl nad jeho síly a přestože Uzbek působil aktivnějším dojmem, Meerschaertově submisi nedokázal vzdorovat a zápas byl nucen ve druhém kole odklepat.

Rodák z Tádžikistánu žije v Česku od roku 2012, k zápasům nastupoval s vlajkami Uzbekistánu a České republiky, české občanství ale nemá, i když o něj již požádal.

Machmud Muradov prohrál s Američanem ve druhém kole:

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme