McGregor padl ve 2. kole, Poirier ho zničil pěstmi. Muradov slaví v UFC třetí vítězství

Irský zápasník Conor McGregor poprvé v kariéře okusil hořkost porážky s nekompromisním přívlastkem K.O. Obstaral mu ji Dustin Poirier, který McGregora ukončil ve 2. kole po rychlé boxerské kombinaci u pletiva. Naopak skvěle si na galavečeru UFC 257 vedl uzbecký zápasník žijící v Česku Machmud Muradov, který nad Američanem Andrewem Sachnezem zvítězil ve 3. kole.

Tento článek je více než rok starý.

Abú Zabí (Aktualizováno: 9:19 24. 1. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

McGregor před zápasem sice sliboval „mistrovské dílo“ a hýřil i dalšími superlativy směrem ke své osobě, nakonec to byl však jeho soupeř, kdo odcházel z oktagonu jako vítěz a vrátil mu porážku z roku 2014.

Zatímco zklamaný Ir mohl jen přemýšlet nad tím, kde udělal chybu, dvaatřicetiletý Poirier slaví největší úspěch své dosavadní kariéry.

„Musím se z toho oklepat a vrátit se. To je to, co udělám,“ prohlásil zklamaný McGregor po svém vůbec prvním knockoutu v kariéře.

Výsledek zápasu nenechal bez poznámky ani McGregorův nepřítel číslo jedna Chabib Nurmagomedov. Právě s neporaženým Dagestáncem se irský bijec roky pouštěl do křížku.

This is what happened, when you change your team, leave the sparring partners who made you a champion and sparring with little kids, far away from reality.

07:15 – 24. 01. 2021

22917 132288

„Tak to dopadne, když změníte svůj tým, který z vás udělal šampiona a začnete trénovat s malými dětmi. Daleko od reality,“ rýpl si Chabib do Conora na twitteru.

Muradov má třetí výhru

Duel se Sanchezem dospěl do třetího kola, kde si Muradov pomohl naskočeným kolenem a následnou kombinací rychlých a přesných úderů.

Mach a jeho tým:

Američanem drtivé kombo otřáslo natolik, že musel zasáhnout rozhodčí, který duel ukončil technickým knockoutem ve prospěch třicetiletého „Macha“.

„Třetí zápas a třetí zápas na poslední chvíli, dejte mi tři měsíce a budu připraven ještě lépe. Děkuju všem, kdo mi fandíte, tohle je výhra pro moji dceru. Se svým výkonem moc spokojený nejsem, ale výhra je výhra,“ vzkázal Muradov rodině a fanouškům.

Po dominantním výkonu a třetí výhře mezi elitou, přeskočil Muradov pletivo a přátelsky si popovídal s prezidentem nejprestižnější MMA organizace Danou Whitem.

Muradov se v UFC představil naposledy na konci roku v 2019, když zvítězil nad Trevorem Smithem. Následovat měl další souboj, ale duel s Kevinem Hollandem překazil uzbeckému zápasníkovi, který žije trvale v Česku, pozitivní test na koronavirus.

Muradov odchází z oktagonu a může slavit:

Michal Markup Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme