Muradov měl pozitivní test na koronavirus, česko-uzbecký zápasník se v UFC nepředstaví

Česko-uzbecký zápasník Machmud Muradov se o víkendu na galavečeru UFC Fight Night nepředstaví. Třicetiletý zápasník žijící v Praze měl pozitivní test na koronavirus a na sociálních sítích fanouškům oznámil, že 31. října do oktagonu proti Američanovi Kevinu Hollandovi nenastoupí.

Tento článek je více než rok starý.

Las Vegas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Machmud Muradov

Machmud Muradov | Zdroj: Profimedia

„Zdravím všechny! Bohužel vám musím vám říct špatnou zprávu. Můj zápas 31. října byl zrušen, jsem měl pozitivní test na COVID19. Děkuji vám všem za vaši podporu moc toho vážím. Víc vám řeknu během pár dnů, děkuji za pochopení,“ napsal úspěšný mistr bojových umění na svém instagramu.

Fandí mu Češi i boxer Mayweather. UFC nadchl uzbecký zápasník, co se fotí i s českou vlajkou

Číst článek

Muradov na svoji další příležitost v UFC čekal téměř rok. Naposledy se v oktagonu předvedl 7. prosince 2019, když fantastickým způsobem ukončil souboj s Trevorem Smithem.

Premiérovou výhru v UFC si rodák z Tádžikistánu připsal 28. září 2019, když se na body vypořádal s Italem Alessiem di Chiricem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Assalom Aleykum xayrli kun barchaga! Afsuski, sizlarga noxush xabarni yetkazishimga to’g’ri kelmoqda. 31 oktyabrdagi jangim bekor qilindi, chunki COVID19 ga topshirgan testim ijobiy natijani ko’rsatdi. Hammasi Qodir Ollohning irodasi bilan! Alhamdulillah har qanday vaziyatda☝ qo'llab-quvvatlaganingiz uchun barchangizga rahmat O'zingiz va yaqinlaringizni asrang. ——————————————————————————— Ассаламу Алейкум добрый день всем! К сожалению должен вам сообщить плохую новость. Мой бой 31 октября отменён ,так как у меня положительный тест на COVID19. Все по воле Всевышнего! Альхамдулиллах в любом положении ☝ спасибо вам всем за вашу поддержку ✊ Берегите себя и своих близких. ——————————————————————————— Good day ! Unfortunately I have some bad news to tell you. My fight on October 31 was canceled because I tested positive for COVID19. All by the will of the Almighty! ☝ thank you all for your support ✊ Take care of yourself and your loved ones ✊ I would like to separately thank UFC and @mickmaynard2 for their help and support @trailblaze2top good luck to you fight ✊ ——————————————————————————- Zdravím všechny! Bohužel vám musím vám říct špatnou zprávu. Můj zapas 31. října byl zrušen, jsem měl pozitivní test na COVID19. děkuji vám všem za vaši podporu moc toho vážím ✊ Víc vám řeknu během par dnů děkuji za pochopení. —————————————————————————- #ufc #cancel #cancelfight #alhamdulillah

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme