Sérii mezi Milwaukee a Brooklynem rozhodne až sedmý zápas. Bucks srovnali díky Middletonovi

Basketbalisté Milwaukee v play-off NBA porazili doma Brooklyn 104:89 a vyrovnali stav série na 3:3 na zápasy. O postupu do semifinále tak rozhodne až sedmý duel. Hrdiny Bucks byli Khris Middleton s 38 body a deseti doskoky a Janis Adetokunbo, který k 30 bodům přidal 17 doskoků. Nets k ukončení série nepomohlo ani 32 bodů Kevina Duranta.

Milwaukee Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

James Harden z Brooklynu brání Jrue Holidaye z Milwaukee

James Harden z Brooklynu brání Jrue Holidaye z Milwaukee | Foto: Michael McLoone-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Brooklyn v této sezoně na hřišti Milwaukee nevyhrál a šanci nedostal ani tentokrát, když v zápase ani jednou nevedl. Bucks si už v první čtvrtině vytvořili náskok 13 bodů a vedení drželi až do konce.

V poslední čtvrtině sice Nets rychle snížili šňůrou 10:0 na rozdíl pěti bodů, ale vzápětí sami dovolili soupeři sérii 14:0 zakončenou důraznou smečí Adetokunba po doskoku a bylo rozhodnuto.

Durantovi, který v minulém zápase famózním výkonem řídil vítězství, tentokrát trochu víc pomáhal se zraněním bojující James Harden, autor 16 bodů a sedmi asistencí. V útoku se ale Brooklyn bez Kyrieho Irvinga spíš trápil a teprve potřetí v sezoně dal méně než 90 bodů.

Tedy stejně jako tři hráči Milwaukee, v jehož dresu Adetokunbovi a Middletonovi, který si vytvořil 38 body osobní rekord v play-off, sekundoval i Jrue Holiday s 21 body.

„My si nepřipouštěli tlak a prostě hráli basketbal. Ano, kdybychom prohráli, byl by to pro nás konec sezony, ale je to jen hra, která má být zábavou. A hrát tyto zápasy o všechno, to je největší zábava,“ řekl Middleton.

Milwaukee mělo navrch v protiútocích, při kterých soupeře přehrálo 26:4. „To nás zabíjelo. V tom byli opravdu silní a my nebyli schopni jejich protiútok zastavit,“ litoval kouč Brooklynu Steve Nash.

Play off NBA - 2. kolo:

Východní konference - 6. zápas:
Milwaukee - Brooklyn 104:89, stav série 3:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme