Největší hvězda MMA se vrací. McGregor oznámil termín zápasu a nadiktoval si soupeře

Bývalý šampion smíšených bojových umění MMA Conor McGregor sedm měsíců po ukončení kariéry oznámil, že se vrací do ringu. Jednatřicetiletý Ir absolvuje comeback 18. ledna v Las Vegas. Už zná i jméno svého soupeře, ale neprozradil ho.

Moskva Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušky bojových sportů po celém světě potěšila zpráva o návratu největší hvězdy organizace UFC, která MMA zápasy pořádá. „Jsem v prvotřídní formě, na termínu jsme domluveni,“ uvedl McGregor na tiskové konferenci v Moskvě.

V příštím roce má v plánu tři zápasy včetně odvetných duelů s Američanem Diazem a Rusem Chabibem Nurmagomedovem, se kterým se utkal naposledy a loni v říjnu s ním v Las Vegas prohrál.

Conor McGregor se vrací do MMA | Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Někdejší šampion organizace UFC McGregor pak dostal za podíl na hromadné potyčce, která po vypjatém souboji propukla, půlroční distanc a pokutu 50 000 dolarů.

Přestal zápasit, ale pozornosti měl stále dost

S Diazem prohrál McGregor v roce 2016. Během své kariéry vybojoval irský zápasník 21 vítězství a utrpěl čtyři porážky. V posledním roce se však jeho jméno skloňovalo s celou řadou skandálů.

Jednatřicetiletý rodák z Dublinu měl na začátku letošního roku nejprve potyčku s fanouškem na Floridě, kterému rozbil telefon a později měl napadnout postaršího muže v baru v Irsku. Na oba incidenty upozornil britský web BBC.

Hromadná potyčka se strhla v roce 2018 během galavečera UFC 229. Zapletli se do ní jak Chabib Nurmagomedov, tak Conor McGregor:

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme