Když se hvězdy NBA zabejčí. Irving nemá očkování a nemůže hrát doma, Wigginse má přesvědčit lékař

Basketbalová hvězda Kyrie Irving nemá očkování proti koronaviru, které přitom potřebuje, aby mohl hrát domácí zápasy v hale Brooklyn Nets. V týmu Golden State Warriors je ve stejné situaci podle amerických médií Andrew Wiggins. Místní nařízení v New Yorku a San Franciscu vyžadují alespoň jednu dávku pro povolení ke vstupu do hal. Výjimku lze získat ze zdravotních či náboženských důvodů.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kyrie Irving

Kyrie Irving | Zdroj: Profimedia

Generální manažer Nets Sean Marks tento týden připustil, že ne všichni hráči Brooklynu jsou očkováni. Nikoho však nejmenoval.

Biden představil očkovací plán. 100 milionů Američanů se musí naočkovat nebo týdně testovat

Číst článek

„Ale věříme, že kemp začneme se všemi,“ uvedl. První týden kempu mají Nets naplánovaný v San Diegu a úvodní přípravný zápas sehrají v Los Angeles, kde tyto restrikce neplatí.

Odmítač z Warriors

Wiggins vakcínu proti covidu-19 dlouhodobě odmítá. Vedení Warriors mu podle listu San Francisco Chronicle sjednalo schůzku s lékařem, aby se ho pokusil přesvědčit ke změně názoru, ale jednička draftu z roku 2014 trvá na svém.

Podle důvěryhodných zdrojů má Wiggins možnost se v tréninkovém centru připravovat individuálně, ale pokud se v příštích 20 dnech nenechá očkovat, klub mu to znemožní.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme