Utah v NBA letos doma poprvé padl, rvačku mezi hráči na konci duelu museli ukončit rozhodčí

Neporazitelnost Utahu na vlastní palubovce v NBA v letošní sezoně skončila. Domácí nestačili na soupeře z Indiany, kterému podlehli 100:111, ale kromě konce vítězné série zajala fanoušky hromadná rvačka na konci zápasu.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbalisté Myles Turner a Rudy Gobert se do sebe pustili v zápase NBA

Basketbalisté Myles Turner a Rudy Gobert se do sebe pustili v zápase NBA | Zdroj: Reuters

Frustrovaný Turner incident odstartoval strčením do Gobertových zad při nájezdu, načež si ho francouzský pivot přidržel za spodní část dresu a o sekundu později se oba drželi v zápasnickém objetí. Po tlačenici, kdy museli oba celky rozdělit rozhodčí, padla čtyři vyloučení.

Rvačka mezi hráči Utahu a Indiany v zápase NBA:

Jazz se nicméně právě kvůli absenci klíčových hráčů nenadechli k závěrečnému náporu. Mitchell do té chvíle nasbíral 26 bodů a pět doskoků, Gobert 19 bodů a 11 doskoků.

Domácí však celkem zahodili 10 z 23 šestek a z trojky trefil pouze devět střel z 32 pokusů. Pacers táhli kromě Brogdona z lavičky T.J. McConnell s 21 body.

Další zápasy

Toronto využilo oslabené sestavy Philadelphie a v Pensylvánii zvítězilo 115:109. Domácí postrádali Joela Embiida a Bena Simmonse.

Výhru Raptors během posledních 70 sekund pojistili za tři body Gary Trent i Fred VanVleet, hosté navíc proměnili všech 17 šestek. Nejlepším střelcem vítězů byl VanVleet s 32 body včetně šesti trojek, v dresu Sixers měl o bod více Tyrese Maxey.

Po boji uspěli na domácím hřišti Los Angeles Clippers, kteří zdolali Miami 112:109. Za stavu 107:108 mohl otočit skóre pro Heat Duncan Robinson, trojku necelých 16 sekund před koncem ale netrefil.

Reggie Jackson pojistil vedení šestkami. Heat přitom ovládli úvodní čtvrtinu 40:25 a průběžně vedli až o 17 bodů, Clippers nicméně i díky sedmadvacetibodovému Paulu Georgeovi našli sílu na zvrat.

Výsledky NBA:

LA Clippers - Miami 112:109, Philadelphia - Toronto 109:115, Utah - Indiana 100:111.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme