Washington Wizards prohráli na palubovce Toronta, Satoranský odehrál 24 minut a připsal si devět bodů

Basketbalisté Washingtonu podlehli v NBA na hřišti Toronta 107:125 a připsali si dvanáctou porážku z osmnácti zápasů. Český reprezentant Tomáš Satoranský za 24 minut nastřílel devět bodů, přidal tři asistence a po doskoku, bloku a zisku.

Toronto Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský odehrál svůj nejlepší zápas v sezoně

Tomáš Satoranský odehrál svůj nejlepší zápas v sezoně | Foto: Amber Searls-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Washington šel do utkání povzbuzen minulou výhrou nad LA Clippers, jenže opět se trápil v obraně. Toronto se chytlo v útoku a už ve třetí čtvrtině pokořilo hranici sta bodů.

Wizards se naopak trápili s obranou domácích, a tak často stříleli z dálky. Dokonce 46 pokusy za tři body vytvořili rekord klubu, ale proměnili jen devět z nich.

Toronto vedlo ve druhé čtvrtině o 16 bodů, ale trojka Satoranského v závěru poločasu pomohla Washingtonu zvednout sebevědomí a na začátku druhé půle skóre otočil. Vzápětí ale přišel další únik Raptors a tentokráte už hosté odpověď neměli.

V sobotu čeká Washington další zápas, a tak v poslední čtvrtině už trenér Scott Brooks šetřil opory. Satoranský si tak mohl vylepšit statistiky i efektní smečí.

Clippers odvrátili druhou porážku za sebou díky výhře nad Memphisem 112:107 po prodloužení.

Ještě dvě sekundy před koncem normální hrací doby prohrávali o tři body, ale pak byl při pokusu z dálky faulován Danilo Gallinari a proměnil všechny tři trestné hody. V prodloužení už tým z Los Angeles dominoval i díky Montrezlovi Harrellovi.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme