Krejčí nasbíral proti Milwaukee šest bodů, ale Oklahoma padla. Irving v zápase oslnil 50 body

Basketbalisté Oklahomy v NBA prohráli 115:142 s obhájcem titulu Milwaukee. Český reprezentant Vít Krejčí za poražené Thunder odehrál něco přes 19 minut a získal šest bodů, dvě asistence, jeden útočný doskok i zisk.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vít Krejčí

Vít Krejčí | Zdroj: Reuters

Krejčí nastřádal alespoň šest bodů ve čtyřech z posledních pěti utkání. Body si schoval na druhý poločas: nejprve ke konci třetí čtvrtiny snižoval na 90:105, poté košem s faulem a šestkou upravil na startu čtvrté na 96:110. Přesto to nepomohlo a Oklahoma padla potřetí za sebou.

Denver dál stoupá tabulkou NBA, díky Jokićovi porazil Golden State. Za Philadelphii zářil Embiid

Číst článek

„Umíme hrát lépe. Musíme mít ostřejší lokty, větší nasazení, musíme hrát víc jako tým. Jinak to nepůjde,“ zlobil se kouč Mark Daigneault. Jeho týmu nepomohlo ani kariérní maximum 33 bodů, 14 finálních pasů a osm doskoků Shaie Gilgeouse-Alexandera.

Za Milwaukee zářil Janis Adetokunbo, jenž za necelých 28 minut stihl 39 bodů, když trefil 13 z 19 střel, sedm doskočených míčů i sedm asistencí. S 25 body se přidal také Khris Middleton.

Sestřih ze zápasu Oklahoma City - Milwaukee Bucks:

Hvězdou večera byl Kyrie Irving, jenž při vítězství Brooklynu 132:121 v Charlotte zaznamenal v dresu Nets už třetí padesátibodový výkon. Za svým maximem zaostal o sedm bodů.

„Extratřída. Mladší hráči by měli jeho hru sledovat a pozorovat, aby věděli, co to obnáší být na této úrovni tak dobrý,“ pochválil spoluhráče Kevin Durant, který zaznamenal 14 bodů a sedm asistencí.

Padesátibodové představení Kyrieho Irvinga:

Těsnou výhru 102:99 v Orlandu vybojoval vedoucí celek soutěže Phoenix, který si tak upravil bilanci na 52-13. Vítězství zachraňoval blokem na Franze Wagnera 4,2 sekundy před koncem Mikal Bridges a Suns uspěli posedmé z posledních 10 utkání.

Výsledky NBA:
Charlotte - Brooklyn 121:132, Golden State - LA Clippers 112:97, Indiana - Cleveland 124:127, Memphis - New Orleans 132:111, Oklahoma City - Milwaukee 115:142 (za domácí Krejčí 6 bodů, 1 doskok, 2 asistence), Orlando - Phoenix 99:102.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme