OBRAZEM: Hvězdy v hledišti. Výhru Mayweathera sledoval Tyson i nejlepší basketbalista světa

Boxerský zápas Floyda Mayweathera a Conora McGregora se dá považovat také za společenskou akci. V Las Vegas nechyběli v hledišti ani hvězdy sportovního, filmového či hudebního světa. Na bitvu v ringu se přišli podívat třeba basketbalista LeBron James, filmový režisér Michael Bay, nebo bývalý boxer Mike Tyson.

Las Vegas Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Svérázný zápasník MMA Conor McGregor v boxerském zápase s Floydem Maywaetherem prohrál. Přesto své fanoušky nezklamal, vydržel necelých deset kol. Souboj dvou hvězd bojových sportů sledovali v Las Vegas další hvězdy. Třeba nejlepší basketbalista světa LeBron James, který se v červnu marně pokoušel opět dobýt titul pro šampiona NBA.

V hledišti nechyběl ani James Harden, který ve stejném sportu hraje za Houston Rockets. Mezi dalšími přihlížejícími byli také filmový režisér Michael Bay nebo rapper Sean Combs. Americkou hymnu zazpívala oblíbená popová zpěvačka Demi Lovato.

Michal Sobotka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme