Perušiče se Schweinerem čeká finále Světového okruhu, plážoví volejbalisté se představí v Cagliari

Plážoví volejbalisté Ondřej Perušič a David Schweiner zakončí sezonu ve finále Světového okruhu. V italské Cagliari se hraje od středy do neděle, startuje zde deset nejlepších mužských i ženských párů a turnaj má dotaci 800 tisíc dolarů.

Tento článek je více než rok starý.

Cagliari (Itálie) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští beachvolejbalisté Ondřej Perušič (vlevo) a David Schweiner (vpravo)

Čeští beachvolejbalisté Ondřej Perušič (vlevo) a David Schweiner (vpravo) | Zdroj: Facebook Beachvolleyball team Perušič & Schweiner

Perušič se Schweinerem absolvovali čtrnáctidenní přípravu v italském olympijském centru a ve skupině A mají za soupeře domácí pár Paolo Nicolai, Daniele Lupo, Američany Taylora Crabba, Jakea Gibba, Nizozemce Christiaana Varenhorsta a Stevena van de Veldeho a čtvrté z olympiády v Tokiu Lotyše Martinse Plavinše s Edgarsem Točsem, které porazili na mistrovství Evropy.

Beachvolejbalisté Perušič a Schweiner mají díky vítězství v Praze turnaj World Tour Finals na dosah

Číst článek

Z pětičlenných skupin postoupí vítězové přímo do semifinále. Páry na druhých a třetích místech si na stadionu Rothenbaum zahrají čtvrtfinále.

Perušič se Schweinerem jsou ve finálovém turnaji podruhé. Předloni v Římě, kde se hrálo jiným systémem, postoupili do čtvrtfinále.

České jedničky zkusí na Sardinii ještě vylepšit letošní sezonu, ve které ovládli čtyřhvězdičkový turnaj v Dauhá, v Ostravě si na akci stejné kategorie zahráli finále a ovládli dvouhvězdičkový turnaj v Praze.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme