Domácí Prague Lions znovu nepostoupili do finále parkurového Super Cupu. Doplatili na chyby

Prague Lions ani napotřetí nepostoupili do finále parkurového Super Cupu v Praze. Stejně jako předloni skončili při vyvrcholení Global Champions v O2 Areně sedmí, tedy první pod čarou. Zatímco v roce 2019 na Prague Playoffs doplatili jen na pomalejší čas, tentokrát je od finále dělilo šest trestných bodů.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Anna Kellnerová tentokrát nastoupila z Catch Me If You Can a nezačala dobře, protože shodila hned úvodní překážku

Anna Kellnerová tentokrát nastoupila z Catch Me If You Can a nezačala dobře, protože shodila hned úvodní překážku | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Prague Lions byli po osmém místě ve čtvrtečním čtvrtfinále prvním startujícím týmem v pátečním semifinále, kam se přidali ještě čtyři přímo postupující.

Prague Lions postoupili do semifinále parkurového Global Champions. Kellnerová vymění koně

Číst článek

Anna Kellnerová tentokrát nastoupila s Catch Me If You Can a nezačala dobře, protože shodila hned úvodní překážku. Pak chybovala na překážkách ještě dvakrát a dostala trestný bod za překročení času, takže zaznamenala stejně jako ve čtvrtfinále třináct trestných bodů.

Její kolegové chybovali více než v úvodním vyřazovacím kole. Nizozemec Jur Vrieling přidal k překročení času jednu chybu na překážce a zapsal pětku.

Španěl Sergio Álvarez Moya, který v sestavě vystřídal Nielse Bruynseelse, shodil dvě překážky. Celkem tak měli Lvi 26 trestných bodů a museli čekat, jak si povedou soupeři.

V Praze odstartovalo finále parkurového Global Champions. Přijeli nejlepší světoví jezdci

Číst článek

Na obtížném parkuru se hodně chybovalo, takže ve hře zůstali až do konce semifinále, kdy nastoupili vítězové základní části Valkenswaard United. Naději českým fanouškům dal jejich úvodní jezdec Marcus Ehning, jenž dvanácti trestnými body dostal kolegy pod tlak.

Edwina Topsová-Alexanderová zapsala pětku a vše měl v rukou stříbrný olympijský medailista Peder Fredricson s klisnou Catch Me Not. Bývalý člen Prague Lions čistým parkurem zajistil Valkenswaardu druhé místo v semifinále a hladký postup.

Po vyřazení ve čtvrtfinále při premiéře Prague Playoffs v roce 2018 skončili Prague Lions podruhé v semifinále. Těsně nenavázali na letošní šestou příčku z dlouhodobé části. Z prvního místa postoupili do nedělního finále Super Cupu obhájci titulu Shanghai Swans. V sobotu večer se pojede dvoukolová Super Grand Prix jednotlivců.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme