Peter Sagan se rozešel s manželkou Katarínou. Oznámil to v průběhu Tour de France

Trojnásobný mistr světa v cyklistice Slovák Peter Sagan během Tour de France oznámil překvapivý rozchod s manželkou Katarínou. S bývalou modelkou se oženil na podzim roku 2015 a loni v říjnu se jim narodil syn Marlon.

Bourg-Saint-Maurice Les Arcs (Francie) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Peter Sagan

„Po dlouhé a uvážlivé debatě jsme s Kate došli k závěru, že by bylo mnohem lepší, kdybychom se jako pár rozešli. Máme pocit, že bychom měli dál žít jako dobří přátelé a shodujeme se v tom, že je to správný krok,“ uvedl Sagan na sociálních sítích po středeční jedenácté etapě Tour.

„Zamilovali jsme se do sebe, ušli společně fantastickou cestu a dostalo se nám požehnání v podobě krásného syna. Kate byla důležitou součástí mého života, celé ty roky mě podporovala v kariéře a je to skvělá matka. Necítíme k sobě žádnou zášť, pouze půjdeme svou vlastní cestou, se vzájemným respektem. Na prvním místě pro nás teď bude Marlon. Uděláme všechno pro to, abychom mu zajistili láskyplné prostředí pro výchovu a byli oddanými a milujícími rodiči, které potřebuje,“ napsal osmadvacetiletý jezdec stáje Bora-Hansgrohe.

Celé vyjádření Petera Sagana na jeho facebookovém účtu.

Sagan na letošní Tour de France vyhrál zatím dvě etapy, třikrát skončil druhý a jednou třetí. Navíc vede bodovací soutěž o zelený trikot, kterou může ve své sedmé účasti na Tour vyhrát již pošesté, čímž by vyrovnal rekord Němce Erica Zabela.

Peloton ve čtvrtek čeká 12. etapa z Bourg-Saint-Maurice na legendární Alpe d’Huez, která je s třemi kopci mimořádné kategorie královskou alpskou etapou letošního ročníku.

Loňské oznámení o narození syna Marlona na Saganově instagramovém účtu.

jgr, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme