Všechno jsme udělali špatně, říká plochodrážník Milík po dvanáctém místě na Grand Prix v Praze

Na pražském stadionu Markéta se po dvacáté třetí jela plochodrážní Grand Prix České republiky. Z vítězství se poprvé v kariéře radoval Polák Kolodziej, Čech Václav Milík skončil dvanáctý.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Václav Milík.

Václav Milík. | Foto: Michal Krumphanzl | Zdroj: ČTK

Václav Milík startoval v Praze na divokou kartu a v úvodu Grand Prix si vedl skvěle, když svou první jízdu vyhrál. V další přidal třetí místo, ale od té doby už dojížděl vždy poslední.

Přehrát

00:00 / 00:00

Všechno jsme udělali špatně, říká plochodrážník Milík po dvanáctém místě na Grand Prix v Praze

„Pak jsme toho hodně měnili, protože se změnila dráha, na začátku bylo hodně materiálu na lajně. Všechno jsme udělali špatně a hlavně já jsem dneska špatně jel,“ nešetřil po závodě sebekritikou Václav Milík, který se letos podle svých slov ještě dokonale „nesžil" se svým motocyklem.

„Nejsem si stoprocentně jistý tím, na čem jedu. To se taky asi odráží na psychice, protože člověk musí věřit tomu, co má pod sebou. A pak všechno hraje,“ řekl Milík.

Plochodrážní Grand Prix v Praze vyhrál Kolodziej, Milík skončil dvanáctý

Číst článek

Nevyrovnanost výkonů v Praze vlastně do jisté míry připomíná Milíkovu celou letošní sezonu.

„Na jedněch závodech jsem schopný udělat dvanáct bodů a na druhých dva. To je úplně nemožné. Musím stabilizovat výkonnost, protože to je to nejlepší, co může plochodrážník udělat,“ říká Václav Milík který se po krátkém volnu bude připravovat na mistrovství Evropy.

David Prouza Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme