Elitní parkurový seriál se znovu rozeběhne až příští rok, odložené je i pražské finále

Světová parkurová elita se letos v Praze nepředstaví. Třetí ročník Prague Playoffs v libeňské O2 Areně byl stejně jako zbytek sezony odložen. Týmové závody i klání jednotlivců se v rámci seriálu Global Champions uskuteční zase až v roce 2021.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Aleš Opatrný

Aleš Opatrný | Zdroj: Profimedia

„V návaznosti na rozhodnutí organizátorů seriálu Global Champions potvrzujeme, že i vrcholná akce sezony Prague Playoffs byla přeložena a uskuteční se v listopadu 2021,“ uvedl předseda organizačního výboru Jan Andrlík v tiskové zprávě. Loni přilákalo čtyřdenní klání do libeňské O2 Areny více než třicet tisíc lidí.

Podle manažerky Prague Lions parkur u diváků boduje nejlepšími výkony i doprovodnou show

Číst článek

Z osmnácti závodů seriálu Global Champions se stačil před vypuknutím koronavirové krize uskutečnit jen ten úvodní v katarském Dauhá na začátku března. V roce 2020 se už seriál nerozeběhne, jak stojí v prohlášení na oficiálních stránkách.

„Za těchto výjimečných okolností není reálné v průběhu tohoto roku bezpečně pokračovat. Naše soutěže se konají po celém světě a musíme se řídit zákony a nařízeními jednotlivých zemí, které se neustále mění,“ uvedli organizátoři seriálu.

„Moc nás to mrzí, ale na prvním místě musí být zdraví nás všech. Děkujeme našim partnerům a týmům za veškerou podporu a pochopení. Společně se budeme soustředit na zdařilý restart v roce 2021,“ řekl prezident Global Champions Jan Tops.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme