OBRAZEM: světová bikerská elita bavila diváky na tradičním exhibičním závodě Pražské schody

V úterý se v Praze uskutečnil 25. ročník tradičního exhibičního závodu horských kol Pražské schody. Ve výborné atmosféře se divákům představila současná bikerská špička včetně Švýcara Nino Schurtera či českého závodníka Jaroslava Kulhavého. Vítězem se ale nestal ani jeden z nich, nejrychlejší byl totiž Španěl David Valero.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Španělský závodník David Valero Serrano vybojoval první místo díky strhujícímu závěru, v němž předjel Švýcara Fabiana Gigera. Třetí dojel Polák Bartlomiej Wawak. Jaroslav Kulhavý odstoupil ze závodu v průběhu třetího kola, vítěze víkendového Světového poháru v Novém Městě na Moravě Nino Schurtera připravil o první pozice spadlý řetěz i nedostatek sil po náročném programu posledních dní.

Závod se jel ve vynikající atmosféře, kterou si po jeho skončení pochvaloval mimo jiné i právě olympijský vítěz z Ria Schurter. Ten pojal Pražské schody doopravdy exhibičně a snažil se především bavit diváky, například jízdou na zadním kole.

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme