Ragbisté Nového Zélandu rozdrtili Kanadu 63:0. Všichni tři bratři Barrettovi položili pětku

Novozélandští ragbisté nedali na mistrovství světa v Japonsku šanci Kanadě, kterou rozdrtili 63:0 a zaznamenali nejvyšší výhru letošního šampionátu. Bonusový bod za položené pětky si All Blacks zajistili už v prvním poločase, po změně stran přidali obhájci titulu v rychlém sledu dalších pět. Kopáč Richie Mo'unga proměnil všech osm konverzí.

Óita (Japonsko) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bratři Beauden (na snímku), Jordie a Scott Barrettovi jako první tři sourozenci položili ve stejném zápase pětku

Bratři Beauden (na snímku), Jordie a Scott Barrettovi jako první tři sourozenci položili ve stejném zápase pětku | Foto: Peter Cziborra | Zdroj: Reuters

Díky Novozélanďanovi Ardiemu Saveovi poprvé v historii šampionátů nastoupil hráč s brýlemi. Bratři Beauden, Jordie a Scott Barrettovi zase jako první tři sourozenci položili ve stejném zápase pětku.

V závěru mohl posledně jmenovaný přidat po vzájemné spolupráci s oběma bratry další, ale těsně před koncovou čárou byl složen.

V tabulce se Novozélanďané posunuli na druhé místo o bod za Itálii, s níž se utkají na závěr skupiny B. V druhém středečním zápase porazila Francie díky třem pětkám v závěru Američany 33:9 a se dvěma výhrami je ve skupině C druhá za Anglií.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme