LeBronův spoluhráč upřednostnil Atlantu, Rondo po zisku titulu opouští Los Angeles Lakers

S Los Angeles Lakers vybojoval svůj druhý titul v NBA, přesto rozehrávač Rajon Rondo partu okolo LeBrona Jamese opouští. Zkušený basketbalista se podle zámořských médií dohodl na dvouletém kontraktu v Atlantě, kde by si měl přijít na 15 milionů dolarů.

Atlanta Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rajon Rondo z Lakers (vpravo)

Rajon Rondo z Lakers (vpravo) | Zdroj: Reuters

Rondo strávil v Lakers uplynulé dvě sezony a pomohl jim vybojovat titul, který slavil už v roce 2008 v dresu Bostonu.

Rajon Rondo thanks LA 👏🏆

20:43 – 21. 11. 2020

1235 18337

V zámořské soutěži hrál během 15 let také za Dallas, Sacramento, Chicago a New Orleans. Čtyřikrát se zúčastnil Utkání hvězd.

„S klukama jsme měli v Lakers úžasnou partu a jen my víme, jak to bylo. A vzkaz pro fanoušky: děkuji vám za to, že jste mě od prvního dne přivítali s otevřenou náručí.“ Loučí se s příznivci losangeleského klubu na svém instagramu Rondo.

Do Atlanty míří rovněž italský křídelní hráč Danilo Gallinari, kterému vypršela smlouva s Oklahomou. Podle stanice ESPN by si měl v novém působišti za tři roky přijít na 61,5 milionu dolarů.

Hawks posílí jako volný hráč také Kris Dunn, který dosud nastupoval s Tomášem Satoranským za Chicago.

Šestadvacetiletý rozehrávač si díky dvouleté smlouvě vydělá 10 milionů dolarů. V Chicagu působil tři roky, ale nedostal od klubu nabídku na prodloužení kontraktu.

Takto se Rondo radoval z loňského titulu v NBA:

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme