Porušil mistr světa v cyklistice karanténu? Chlubil se fotkou, pak raději smazal všechny důkazy

Australský cyklista Rohan Dennis si pravděpodobně zadělal na pořádné problémy. Mistr světa v časovce umístil na sociální sítě příspěvěk, že během pobytu ve Španělsku porušil karanténu a vzápětí všechny své účty na sociálních sítích smazal.

Girona Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cyklistický mistr světa v časovce Rohan Dennis

Cyklistický mistr světa v časovce Rohan Dennis | Zdroj: Reuters

Nerespektování pravidel naznačil jeho poslední příspěvek na twitteru a instagramu, jezdec stáje Ineos ho vzápětí odstranil a nakonec zrušil i své profily.

Thomas zdravotníkům vyšlapal přes 10 milionů korun. Na cyklistickém trenažéru strávil tři dny

Číst článek

Mistr světa v časovce umístil na sociální sítě fotografii ze svého auta s popiskem „Den 34 - ruply mi nervy a šel jsem ven. Covid-19 mi může políbit, stejně jako karanténa.“

Inkriminovaný příspěvek se však podařilo jeho příznivcům zachytit ještě než ho Dennis smazal a při troše snahy se dá fotografie dohledat na internetu (níže).

I think it is safe to say that Rohan Dennis is not coping well at the moment.

13:31 – 18. 04. 2020

33 195

Loňský truc na Tour

Skalní cyklistické fanoušky nejspíš Dennisovo chování tolik nepřekvapuje. V loňském roce na Tour de France devětadvacetiletý rodák z australského Adelaide během 12. etapy zastavil, slezl z kola a odmítl v závodě pokračovat.

Své tehdejší rozhodnutí nevysvětlil ani týmovému vedení, ani fanouškům. Jak se však později ukázalo, za vším prý stála Dennisova nespokojenost s výbavou. Na konci loňského roku se pak vynikající časovkář dohodl na kontraktu s Ineosem.

Ve Španělsku, které patří mezi nejhůře zasažené země koronavirem, stále platí přísná opatření a pohyb mimo domov je striktně omezen. Pandemie koronaviru už si tu vyžádala více než 20 tisíc obětí, počet nakažených se blíží 200 tisícům.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme