‚Stačí, že sport je v televizi.‘ Pětinásobný mistr světa ve snookeru fanoušky na šampionátu nechce

Téměř každému profesionálnímu sportovci momentálně vadí, že na sportovní akce mají fanoušci omezený přístup. Najdou se však i výjimky, jako je pětinásobný mistr světa ve snookeru Ronnie O'Sullivan. Angličan si myslí, že v současné situaci je přítomnost diváků je na nadcházejícím šampionátu zbytečné riziko.

Sheffield Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pětinásobný mistr světa ve snookeru Ronnie O'Sullivan

Pětinásobný mistr světa ve snookeru Ronnie O'Sullivan | Zdroj: Reuters

Podle O'Sullivana jde v případě účasti diváků kvůli hrozbě nákazy koronavirem o zbytečné riziko. Čtyřiačtyřicetiletému rodákovi z Wordlsey vůbec nevadí představa, že by se do konce letošního roku konaly sportovní akce bez diváků.

Nestárnoucí Ronnie O'Sulivan se přes dvacet let drží ve světové snookerové špičce

Číst článek

„V současnosti stačí, že je sport v televizi,“ řekl profesionální hráč snookeru BBC. Zároveň uvedl, že je připraven riziko podstoupit a na šampionátu hrát, ale v případě, že se nebude v dějišti mistrovství světa cítit dobře, odstoupí.

„Snad to nenastane a užiju si to,“ řekl O'Sullivan, který získal poslední ze svých pěti titulů v roce 2013.

Šampionát v sheffieldském divadle Crucible se měl konat na přelomu dubna a května, ale kvůli koronaviru byl přeložen na 31. července až 16. srpna.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme