Satoranský opět nastoupil v základní sestavě, jeho Washington vyhrál potřetí za sebou

Potřetí za sebou nastoupil basketbalista Tomáš Satoranský v NBA v základní sestavě Washingtonu a 10 body, čtyřmi asistencemi a třemi doskoky přispěl k výhře 122:119 nad Torontem. Blake Griffin při své premiéře v dresu Detroitu nastřílel 24 bodů, jimiž pomohl k vítězství nad Memphisem 104:102.

Tento článek je více než rok starý.

Washington Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský v zápase proti Torontu

Tomáš Satoranský v zápase proti Torontu | Zdroj: ČTK

Satoranský tentokrát neměl úplně nejlepší vstup do zápasu. Za úvodních osm minut proměnil jen jednu ze čtyř střel, připsal si ztrátu a jeho tým prohrával 14:25. Na hřiště se český rozehrávač vrátil až tři a půl minuty před koncem druhé čtvrtiny, do poločasu přesto stihl nastřílet dalších šest bodů. Raptors však stále vedli 62:55.

V úvodu třetí čtvrtiny se Wizards dostali do vedení a začala dramatická přetahovaná. Úspěšnější nakonec byli domácí díky, kteří za posledních sedmnáct sekund proměnili všech šest trestných hodů a připsali si třetí výhru za sebou. Hned osm hráčů Washingtonu se dostalo do dvouciferných čísel. Nejlepším střelcem vítězů byl s 27 body Bradley Beal, 16 bodů a 11 doskoků nasbíral Otto Porter Jr. Raptors vedl s 29 body Kyle Lowry.

Griffin ve svém prvním utkání po přestupu z Los Angeles Clippers do Detroitu nasbíral 24 bodů, 10 doskoků a pět asistencí. Po jeho asistenci minutu a 49 sekund před koncem trefil Anthony Tolliver klíčovou trojku, kterou poslal domácí do vedení nad Memphisem 101:100. Ve zbytku zápasu už padaly body pouze z trestných hodů a Pistons uhájili vítězství 104:102.

Podruhé za sebou neuspěli hráči Oklahomy, kteří prohráli v Denveru 124:127. Hostům se podařilo smazat dvacetibodové manko a díky trojce Paula George 1,4 sekundy před koncem vyrovnali na 124:124. Denver ale odmítl ztratit třetí vyrovnaný zápas v koncovce za sebou. Po oddechovém času Nuggets vyhodili na Garyho Harrise, který trojkou s klaksonem zařídil vítězství domácích. Harris byl s 25 body až třetím nejlepším střelcem svého týmu. Jamal Murray dal 33 bodů a Nikola Jokič si připsal skvělý triple double za 29 bodů, 14 asistencí a 13 doskoků. Na triple double těsně nedosáhl hostující Russell Westbrook s 20 body, 21 asistencemi a 9 doskoky. Nejlepším střelcem utkání byl Paul George s 43 body.

V texaském derby San Antonio podlehlo na svém hřišti Houstonu 91:102. K výhře Rockets zavelel James Harden 28 body a 11 asistencemi. Spurs nepomohlo 22 bodů Dannyho Greena.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme