VIDEO: Lídr mistrovství světa Neuville v Chilské rallye ošklivě boural. Vyvázl bez vážných zranění

Vedoucí jezdec průběžného pořadí mistrovství světa Belgičan Thierry Neuville odstoupil z Chilské rallye kvůli vážné nehodě, po níž musel být převezen do nemocnice. V osmé rychlostní zkoušce se jeho hyundai mnohokrát převrátilo a Neuville skončil v péči lékařů. Z nehody, po které byl měřený test přerušen, vyvázl nakonec bez vážnějšího zranění.

Concepción (Chile) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vicemistr světa Neuville byl ošetřen hned na místě nehody a poté podle protokolu aplikovaného při vážných haváriích musel do nemocnice v Concepciónu.

„Po Thierryho vyšetření můžeme s radostí potvrdit, že neutrpěl žádné zlomeniny či zranění,“ uvedl na twitteru tým Hyundai.

Třicetiletý Neuville, který má v celkové klasifikaci mistrovství světa náskok deseti bodů před druhým Francouzem Sébastienem Ogierem, byl v době nehody v Chile třetí. Po třech ze sobotních šesti testů je v čele Estonec Ott Tänak s toyotou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme