Woods skončil po autonehodě v nemocnici, golfistu museli ze zdemolovaného vraku vystříhat

Legendární golfista Tiger Woods skončil po dopravní autonehodě s mnohačetnými zraněními v nemocnici. Podle oficiálních zpráv z úřadu šerifa Los Angeles County se jeho vůz převrátil na střechu a záchranáři museli pětačtyřicetiletého Woodse z vraku vystříhat.

Los Angeles (Aktualizováno: 21:43 23. 2. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Tiger Woods byl dnes ráno v Kalifornii účastníkem autonehody, při níž utrpěl mnohočetná zranění nohou. Nyní je na operačním sále,“ oznámil Woodsův agent Mark Steinberg. Přesný rozsah zranění zatím není znám.

Další zdroj z ESPN hovoří o tom, že zranění Woodse nejsou natolik vážná, aby ho ohrožovala na životě.

Injuries are not considered life-threatening. Currently undergoing surgery on leg injuries. Local police source said the initial report from the scene of the accident indicated the possibility of multiple leg fractures. #TigerWoods #golf

21:09 – 23. 02. 2021

426 1055

Podle policie nebylo do havárie zapleteno žádné další vozidlo a Woods byl ve svém autě sám. Záběry z helikoptéry televizní stanice KABC-TV z místa nehody ukázaly vůz na boku vedle silnice s čelní stranou těžce poničenou a s vystřelenými airbagy.

Podstoupil pět operací

Pětačtyřicetiletý vítěz 15 majorů se v poslední době zotavoval po páté operaci problematických zad. Původně očekával, že se po odstranění úlomku meziobratlové ploténky, která mu tlačila na nerv a způsobovala bolesti, ke hře vrátí v polovině března.

Tiger Woods měl řídit pod vlivem návykových látek. Šlo o reakci na léky, brání se golfista

Číst článek

Na začátku týdne ale připustil, že rekonvalescence nejde podle předpokladů a možná nestihne dubnové Masters.

V minulosti měl muž, který proslavil golf jako nikdo jiný, opakované problémy s návykovými látkami a v roce 2017 musel dokonce podstoupit ústavní léčbu.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme