Co je s Woodsem? Zdravotní stav nejslavnějšího golfisty světa zůstává od autonehody tajemstvím

Letos v únoru americký golfista Tiger Woods havaroval poblíž Los Angeles a způsobil si otevřené zlomeniny dolních končetin. Pětačtyřicetiletý Američan následně zveřejnil fotografii po operaci, ale od dubna už o svém zdravotním stavu nepodává žádné informace.

Californie Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods.

Tiger Woods. | Foto: Matt Roberts-USA TODAY | Zdroj: Reuters

Pětinásobný vítěz golfového turnaje Masters měl na začátku letošního roku těžkou autonehodu, při které podle zjištění policie jel příliš rychle a navíc ani nebrzdil. Život tak Woodsovi zachránil pravděpodobně luxusní automobil s kvalitní bezpečnostní výbavou.

Golfista Woods je po operaci, při nehodě utrpěl otevřené zlomeniny. Jel rychle a nebrzdil, tvrdí policie

Číst článek

Lékaři museli následně nejslavnějšímu golfistovi všech dob operovat kotník a lýtkovou kost, což si mělo vyžádat poměrně dlouhou rekonvalescenci a vítěz 15 majorů měl obavy, aby stihl dubnový turnaj Masters. Nestihl.

Poslední zmínka o zdravotním stavu Tigera Woodse se datuje právě k dubnu letošního roku, je tedy stará půl roku. Tehdy se vyfotil na golfovém hřišti se svým psem a americký úsměv na fotografii naznačoval lepší zítřky.

Domácí léčba

Informací, která alespoň částečně naznačovala lékařskou diagnózu, tak zůstává příspěvek ze 17. března, kdy Woods oznámil, že se bude zotavovat v domácím léčení a bude pracovat na tom, aby byl každý den silnější.

Jistě, Woodsovy sociální sítě sice generují příspěvky, ale za uplynulých šest měsíců se jedná buď o vzpomínky na milníky golfistovy bohaté kariéry, nebo o marketingová plnění pro jeho výhradní obchodní partnery.

Nejen fanoušci krátce střiženého zeleného trávníku si tak lámou hlavu nad tím, jak na tom muž, který se během kariéry potýkal i se závislostí na alkoholu a lécích, vlastně je.

Zády k objektivům

Woods ale nedává žádné informace ohledně rekonvalescence či návratu na hřiště. Novináři ho sice před pár týdny zahlédli, jak sleduje svého syna při juniorském turnaji, ale jediné, co se dá ze snímku vypozorovat, je černý návlek, který obepíná operovanou nohu několikanásobného golfového šampiona.

Problémy z minulosti

Letošní autonehoda nebyla první Woodsovou patálií s automobilem. V listopadu 2009 sjel u rodinného domu na Floridě s autem ze silnice a naboural do stromu a hydrantu.

Z bizarní nehody, která odstartovala aféru s jeho nevěrami a nakonec vedla k rozvodu, golfista vyvázl s poraněními v obličeji. V květnu 2017 byl zase zatčen za řízení pod vlivem návykových látek a do světa pak unikla nechvalně proslulá fotografie z cely předběžného zadržení.

Tiger Woods po zadržení policií v roce 2017:

Michal Markup Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme