Tiger Woods chystá soutěžní návrat, představí se během vlastního turnaje na Bahamách

Slavný golfista Tiger Woods se po devíti měsících opět chystá poměřit s nejlepšími golfisty. 41letý Američan se po čtvrté operaci zad za poslední tři roky představí na turnaji Hero World Challenge v Albany, který sám na přelomu listopadu a prosince pořádá.

Albany/Bahamy Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods

Tiger Woods | Foto: Brian Spurlock-USA TODAY | Zdroj: Reuters

„Jsem nadšený, že se vrátím právě na Hero World Challenge, Albany je skvělé místo. Chtěl by také moc poděkovat fanouškům za neutuchající podporu během mého zranění,“ řekl Tiger Woods pro stránky turnaje, který se koná od 30. listopadu do 3. prosince.

Omámený Tiger Woods měl v těle pět různých chemikálií. Slavný golfista podstupuje léčbu

Číst článek

Na golfový turnaj se 41letý golfista vrátí po devíti měsících, naposledy hrál v únoru v Dubaji, jenže kvůli bolestem zad odstoupil už během druhého kola. V dubnu následovala třetí operace zad během posledních čtyř let.

Na konci května golfistu zadrželi policie, když ho našla spícího za volantem. Toxikologický rozbor jeho moči odhalil v jeho těle pět různých chemikálií. Vedle látek z prášků na spaní či utišujících bolest také THC.

Woods pak přiznal, že po operaci nezvládá problémy se spánkem a byl zařazen do odvykacího programu. Na golfovém žebříčku se mezitím propadl až na 1180. místo.

Hero World Challenge v Albany na Bahamách je turnaj, který organizuje Woodsova nadace TGR Live pro osmnáct golfových hvězd. Letos se kromě Woodse zúčastní i tři nejlepší hráči aktuálního golfového žebříčku Dustin Johnson, Jordan Spieth či Japonec Hideki Macujama. Woods se zde o comeback pokoušel už před rokem, tehdy skončil na 15. místě. 

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme