Tiger Woods se vrací na turnaj Masters, legendárního golfistu uvidí fanoušci v Augustě

Americký golfista Tiger Woods oznámil, že v tomto týdnu nastoupí na turnaji Masters v Augustě. Pětinásobný šampion se tak fanouškům představí poprvé od loňské autonehody, během které málem přišel o nohu a nebylo vůbec jisté, jestli se ke sportu ještě někdy vrátí.

Augusta (Aktualizováno: 18:25 5. 4. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods

Tiger Woods | Zdroj: Reuters

Definitivní rozhodnutí o startu potvrdí bývalý první hráč světového žebříčku ve středu, kdy ještě absolvuje trénink na devíti jamkách. Momentálně ale počítá s tím, že ve čtvrtek nastoupí v Augustě do 1. kola.

Co je s Woodsem? Zdravotní stav nejslavnějšího golfisty světa zůstává od autonehody tajemstvím

Číst článek

Vítěz patnácti turnajů major chyběl na okruhu PGA Tour od listopadu 2020, kdy se hrálo kvůli koronaviru odložené Masters. V únoru loňského roku pak jeho kariéru málem ukončila vážná havárie.

„Momentálně mám pocit, že budu hrát,“ řekl Woods na ostře sledované tiskové konferenci. Definitivní rozhodnutí o startu potvrdí bývalý první hráč světového žebříčku ve středu, kdy ještě absolvuje trénink na devíti jamkách. Turnaj odstartuje ve čtvrtek.

Hrál se synem

Loni v prosinci si zahrál se synem Charliem na rodinné exhibici v Orlandu. Na hřišti sice lehce kulhal, ale hrál solidně.

O jeho návratu na Masters se pak delší dobu spekulovalo. Už koncem března si v Augustě zatrénoval. Od pondělí se na hřišti připravuje a jeho hru sleduje dav nadšených fanoušků.

„Moje rekonvalescence probíhala dobře, byl jsem nadšený, že se můj zdravotní stav zlepšoval tak rychle. Byla to pro mě výzva a můj tým pracoval velmi dobře,“ okomentoval na tiskové konferenci Woods svůj aktuální zdravotní stav.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme