‚Má dobrou náladu.‘ Golfistu Woodse po nehodě úspěšně operovali a převezli do jiné nemocnice

Golfista Tiger Woods má za sebou úspěšnou operaci zlomené nohy, kterou utrpěl během úterní autonehody mezi obcemi Rolling Hills Estates a Rancho Palos Verdes v americkém Los Angeles. Pětačtyřicetiletého vítěze 15 majorů převezli do jiné nemocnice a podle oficiálního vyjádření se mu daří dobře.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods

Tiger Woods | Zdroj: Reuters

Woods měl těžkou autonehodu v úterý ráno. A přestože svůj vůz naboural bez cizího zavinění, první zprávy a hlavně záběry z vrtulníku nevypadaly vůbec příznivě.

Golfista Woods je po operaci, při nehodě utrpěl otevřené zlomeniny. Jel rychle a nebrzdil, tvrdí policie

Číst článek

Automobil skončil na boku mimo silnici s čelní stranou těžce poničenou a s vystřelenými airbagy. Záchranáři jej museli z vraku vystříhat.

Cítí se lépe

Podle policejního vyšetřování jel legendární golfista příliš rychle a nezvládl řízení v zatáčkách na točité silnici. Při nehodě utrpěl otevřenou zlomeninu holenní kosti pravé nohy a musel podstoupit náročnou operaci.

Podle posledních zpráv se mu však daří lépe, ale čeká ho dlouhá rekonvalescence. „Tiger byl převezen do Cedars-Sinai Medical Centre. Operace dopadla dobře a nyní se zotavuje a má dobrou náladu. Tiger i jeho rodina by chtěli poděkovat všem za úžasnou podporu a zprávy, které v posledních dnech obdrželi,“ stojí na oficiálním twitterovém účtu americké golfové ikony.

Úterní nehoda nebyla první Woodsovou patálií v souvislosti s řízením automobilu. V listopadu 2009 sjel u rodinného domu na Floridě s autem ze silnice a naboural do stromu a hydrantu. V květnu 2017 byl pro změnu zatčen za řízení pod vlivem návykových látek.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme