Brady vydržel v důchodu jen šest týdnů, hvězdný quarterback oznámil návrat do NFL

Jeden z neúspěšnějších hráčů amerického fotbalu Tom Brady oznámil, že bude znovu hrát. Čtyřiačtyřicetiletý quarterback se tak rozhodl necelé dva měsíce poté, co oznámil svůj konec kariéry. Vítěz sedmi Superbowlů na sociálních sítích napsal, že si uvědomil, že jeho místo je stále ještě na hřišti a ne v ochozech.

Tampa Bay (USA) (Aktualizováno: 8:50 14. 3. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tom Brady

Tom Brady | Zdroj: Reuters

Na začátku letošního února Brady prohlásil, že „přišla chvíle věnovat čas a energii něčemu jinému“ a vypadalo to, že kariéra možná nejlepšího hráče NFL všech dob je u konce.

‚Přišla chvíle věnovat čas něčemu jinému.‘ Legenda NFL končí, Brady potvrdil předchozí spekulace

Číst článek

Jenže trojnásobný neužitečnější hráč ligy si své rozhodnutí po šesti týdnech rozmyslel a znovu nažhavil internet a fanouškům poslal překvapivý vzkaz.

„Ty poslední dva měsíce jsem si uvědomil, že moje místo je stále na hřišti a ne v ochozech. Ten čas teprve nastane, ale ještě ne teď. Miluji své spoluhráče a rodinu, která mě podporuje. Vracím se zpátky ke své 23. sezoně v dresu Tampy. Mám tu nějakou rozdělanou práci,“ informoval jeden z nejlepších hráčů NFL své fanoušky na sociálních sítích.

Brady se tak vrací do týmu Tampa Bay Bucanners, kde měl ještě na rok podepsanou profesionální smlouvu.

V tomto ročníku se floridskému týmu nepovedlo na loňský úspěch navázat a vypadl ve čtvrtfinále play off po porážce s Los Angeles Rams. Počátkem února trojnásobný nejužitečnější hráč ligy a pětinásobný držitel ceny MVP v Super Bowlu oznámil, že končí.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme