Satoranský během 24 hodin v NBA znovu mění tým, Portland ho poslal do San Antonia

Basketbalista Tomáš Satoranský si nakonec v dresu Portlandu v NBA nezahraje. Trail Blazers, kteří českého rozehrávače získali v úterý z New Orleans, ve středu českého reprezentačního rozehrávače poslali do San Antonia v rámci výměny hráčů mezi třemi týmy. Informovala o tom ESPN.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský

Tomáš Satoranský | Zdroj: Reuters

Třicetiletý reprezentant mění v zámoří působiště podruhé během 24 hodin a počtvrté v kariéře. V NBA nastupuje od roku 2016, první tři sezony odehrál za Washington.

Satoranský v NBA opět mění dres, český basketbalista se z New Orleans stěhuje do Portlandu

Číst článek

Před necelými třemi lety přestoupil do Chicaga, kde podepsal tříletý kontrakt s ročním platem 10 milionů dolarů, ale před startem tohoto ročníku byl vyměněn do New Orleans.

Další změna

Zde se ale neprosadil a byl vytrejdován právě do Portlandu. Nešlo ale o poslední destinaci a český reprezentant míří do San Antonia, jak na twitteru informoval renomovaná novinář z ESPN Adrian Wojnarowski.

The Utah Jazz are acquiring guard Portland’s Nickeil Alexander-Walker and the Spurs’ Juancho Hernangomez in a three-way deal, sources tell ESPN. The Spurs gets guard Tomas Satoransky and a second-round pick, and the Blazers get Joe Ingles, Elijah Hughes and a second-round pick.

20:08 – 09. 02. 2022

3852 30500

San Antonio získá také volbu ve druhém kole draftu. Do Portlandu naopak míří Elijah Hughes, druhá volba draftu a Joe Ingles, který působil v Utahu. Jazz získali Juancha Hernangómeze ze San Antonia a Nickeila Alexandera-Walkera z Portlandu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme