VIDEO: Sestřih nejlepších smečů, bloků a nahrávek druhé sezony Tomáše Satoranského v NBA

Tomáš Satoranský si může už více než měsíc užívat zasloužené dovolené, která mu začala po konci jeho prozatím průlomové sezony v NBA, kde zářil v dresu Washington Wizards. Právě jeho tým mu teď na svém twitterovém účtu připravil souhrn toho nejlepšího, co v dresu Wizards v letošní sezoně předvedl.

Tento článek je více než rok starý.

Video Washington Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Největší česká basketbalová hvězda Tomáš Satoranský by si po dvou letech v NBA v dresu Washington Wizards a náročném cestování do Evropy na reprezentační srazy rád dal přes léto právě od národního týmu pauzu, trenér Ginzburg o něj však stojí.

„Pro mě je to dost netypické léto, protože mám dlouhou dobu před začátkem sezony. Trénink začíná až v druhé polovině září, takže už teď pracuji s agenty na mém programu během července a srpna,“ říkal před časem jediný Čech v NBA Radiožurnálu.

Satoranskému zbývá do konce kontraktu za celkem 9 milionů dolarů jediný rok, zda-li to pro něj bude poslední rok v NBA, anebo si v zámoří vybojuje nový, rozhodnou jeho výkony v další sezoně.

Souhrn Satoranského výkonů v té předchozí si můžete prohlédnout na přiloženém videu.

jgr, mau Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme