Sagan vysvětlil, proč o rozchodu s manželkou informoval v průběhu Tour de France

Aktuální nositel zeleného trikotu pro lídra bodovací soutěže a vítěz dvou etap na letošním ročníku Tour de France Peter Sagan na svém facebookovém profilu v pátek oznámil, proč o rozchodu s manželkou Katarínou informoval v průběhu závodu. Slovenský cyklista uvedl, že ho k jeho prohlášení vedl fakt, že článek, který ve slovenském bulvárním listu Nový čas o rozpadu jejich manželství vyšel, byl založen na lži.

Tento článek je více než rok starý.

Video Bourg d'Oiasans (Francie) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Nechtěl jsem to oznámit v průběhu Tour. Vyskytla se však situace, že nějaký ‚dobrák‘ napsal do Nového času anonymní dopis. Vymyslel si v něm příběh o tom, proč se rozvádíme,“ vysvětlil Sagan ve videu.

Peter Sagan se rozešel s manželkou Katarínou. Oznámil to v průběhu Tour de France

Číst článek

Cyklista dále v prohlášení, které zveřejnil na svém facebookovém profilu, uvedl, že na základě nepravdivého článku začali slovenští novináři obtěžovat jeho rodinu i rodinu manželky Kataríny.

Na základě toho Sagan upozornil, že jeho soukromý život je pouze jeho. Nemá prý problém s tím svěřovat se fanouškům s detaily ohledně své cyklistické kariéry, ale soukromí by si podle něj měl každý hlídat.

„Jak už jsem napsal ve svém vyjádření, rozcházíme se v dobrém a musíme ochránit i Marlona,“ připomněl cyklista svého malého syna. Zároveň také vyvrátil, že by za rozchodem s manželkou stála jiná žena, i to byl prý výmysl.

König o vývoji Tour de France: Tým Sky je postaven na Froomovi, Thomas je záloha

Číst článek

Na závěr ještě upozornil slovenské bulvární novináře, že pokud budou pokračovat ve zveřejňování článků, které nejsou potvrzené, bude se proti nim bránit soudní cestou.

Peter Sagan je trojnásobným mistrem světa v cyklistice (2015, 2016, 2017), pětinásobným držitelem zeleného trikotu na Tour de France a vítězem celkem deseti etap na tomto nejslavnějším třítýdenním závodě.

V letošním ročníku už si připsal dvě vítězství a je na nejlepší cestě získat i šestý zelený trikot, čímž by se vyrovnal dosavadnímu držiteli rekordu v této kategorii Němci Ericu Zabelovi.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme