Soutěž UFC se poprvé představí v Praze, v únoru se odehraje v O2 aréně galavečer zápasů MMA

Elitní profesionální soutěž smíšených bojových umění UFC se v sobotu 23. února premiérově představí v České republice. Galavečer zápasů MMA se uskuteční v O2 areně, zástupci organizace konání akce oficiálně potvrdili.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas MMA v rámci UFC v newyorské Madison Square Garden

Zápas MMA v rámci UFC v newyorské Madison Square Garden | Zdroj: Reuters

„Během pokračující expanze UFC po Evropě jsme Českou republiku dlouho sledovali. Jsme nesmírně rádi, že našim nadšeným českým fanouškům konečně přivezeme první akci," uvedl viceprezident UFC David Shaw v tiskové zprávě. V Praze se uskuteční první evropská akce organizace v roce 2019.

Vémola ovládl čtvrteční MMA večer v O2 areně. Přes sedm tisíc lidí sledovalo K.O. v prvním kole

Číst článek

Jediným českým zástupcem, který v UFC aktuálně zápasí, je Lucie Pudilová. V minulosti pod hlavičkou největší světové organizace bojovali i Karlos Vémola a Viktor Pešta. Je pravděpodobné, že na akci UFC Fight Night 148 se někdo z nich představí.

MMA, což je kombinace různých bojových sportů probíhající v osmistěnné kleci, je v Česku čím dál populárnější. Turnaje vyprodávají i největší tuzemské arény. I proto byla Praha pro UFC zajímavá.

Česká republika je teprve devátou evropskou zemí, která bude zápas UFC hostit. Vstupenky na akci se začnou prodávat 7. prosince a nejlevnější vyjdou na necelou tisícovku. 

ČTK, pes Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme