V Kanadě zemřel 34letý bojovník Tim Hague. Po knock outu upadl do komatu

34letý bývalý bojovník MMA Tim Hague zemřel. Osudným se mu stal boxerský zápas v kanadském Edmontonu. Po knock outu sice ještě zvládl odejít z ringu, pak ale upadl do komatu a kvůli poranění mozku zemřel.

Edmonton Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tim Hague

Tim Hague | Foto: www.mmafighting.com | Zdroj: www.mmafighting.com

„S obrovským smutkem a lítostí oznamujeme, že Tim dnes zamřel. Byl obklopen rodinou a poslouchal své oblíbené písničky," napsala v prohlášení pro média rodina Tima Haguea s prosbou o schovívavost během obtížných chvil.

34letý Tim Hague dlouho zápasil v MMA, osudným se mu ale stal boxerský zápas s Adamem Braidwoodem v edmontonském Shaw Conference Centru.

Ve druhém kole soupeř Hagueovi uštědřil tvrdou kombinaci a následoval knock out. 34letý zápasník se sice ještě dokázal postavit na nohy a ring opustil po svých, v zákulisí upadl do bezvědomí a byl odvezen do nemocnice, z komatu se už neprobral.

Tim Hague byl známý hlavně fanouškům MMA, kde během své kariéry zaznamenal 21 vítězství a 13 porážek. Předtím se rok živil jako učitel. V boxerském ringu měl bilanci jednoho vítězství a tří porážek, ze kterých byly dva knoknouty.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme