‚Probudil jsem se a všechno mě bolelo.‘ Rossi v Aragonu nepojede, nakazil se koronavirem

Motocyklový závodník Valentino Rossi se na víkendové Velké ceně Aragonie nepředstaví. Devítinásobný mistr světa v závodech silničních motocyklů na sociálních sítích oznámil, že se nakazil koronavirem.

Alcaňiz Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Valentino Rossi

Valentino Rossi | Zdroj: Reuters

Jednačtyřicetiletý jezdec továrního týmu Yamaha se vrátil ze Španělska domů do Itálie, kde se bude zotavovat.

VIDEO: Rossiho těsně minul letící motocykl. ‚Myslel jsem, že to byl stín helikoptéry,‘ popisoval

Číst článek

„Bohužel, ráno jsem se probudil a nebylo mi dobře. Měl jsem trochu zvýšenou teplotu a všechno mě bolelo. První PCR test byl negativní, ale po druhém mi odpoledne přišel pozitivní výsledek,“ napsal Rossi na svém twitterovém účtu.

„Mrzí mě, že přijdu o závod v Aragonu. Rád bych byl optimistou, ale počítám, že tam nebudu moct jet ani další závod. Štve mě to, protože jsem se maximálně snažil dodržovat opatření. Ještě v úterý jsem měl test negativní, po návratu z Le Mans jsem se izoloval. Už s tím nic neudělám, snad mi bude brzo lépe,“ uvedl sedminásobný šampion královské třídy.

Rossi nedokončil poslední tři závody MotoGP a v průběžném pořadí seriálu je třináctý. Po závodech v Aragonu se pojedou do konce sezony ještě tři Velké ceny.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme