'Vettel se nevzdá, dokud cítí i minimální šanci,' varuje Hamiltona loňský mistr světa Nico Rosberg

Loňský mistr světa ve formuli 1 Němec Nico Rosberg, který po triumfu v jednatřiceti letech ukončil kariéru, varuje svého bývalého stájového kolegu, aby svého soupeře nepodcenil. Hamilton sice vede o propastných 59 bodů a v následující Velké ceně USA v Austinu již za příznivých podmínek může slavit, Němec Sebastian Vettel ale nic nevzdává.

Austin Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lewis Hamilton a Sebastian Vettel

Lewis Hamilton a Sebastian Vettel | Zdroj: Reuters

Do konce seriálu formule 1 zbývají pouhé čtyři závody a loňský šampion Nico Rosberg si myslí, že i když se může souboj o první místo zdát na první pohled rozhodnutý, nemusí to tak být. Rosbergův krajan Vettel je podle něj "bojovník", ale bude potřebovat "zázrak", aby vyhrál svůj pátý světový triumf. 

„V tuto chvíli je to pro Sebastiana nesmírně obtížné. Lewis je v takové fazóně, že se zdá vše být pro něj," řekl pro BBC Sport Rosberg.

Odpovědí na všechny proměnné se dočkáme již příští víkend, kdy je na programu Velká cena USA v Austinu, která jistě o pozicích obou aspirantů na vítězství mnoho napoví.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme