VIDEO: Hráči NY Yankees a Detroitu se hromadě poprali přímo na domácí metě

V šesté směně amerického baseballového zápasu mezi Detroitem a New York Yankees eskalovala napjatá atmosféra zápasu. Pošťuchování domácího Miguela Cabrery a hostujícího Austina Romineho přešlo v hromadnou šarvátku obou týmů.

Detroit Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Baseball by měl být bezkontaktní sport, ne tak v šesté směně mezi NY Yankees a Detroitem

Baseball by měl být bezkontaktní sport, ne tak v šesté směně mezi NY Yankees a Detroitem | Zdroj: Reuters

Zápas plný pošťuchování vrcholil v šesté směně. Hvězda Detroitu Tigers Miguel Cabrera si něco zblízka vysvětlovala s catcherem Yankees Austinem Rominem.

Hráč Yankees si po chvíli sundal ochrannou masku a oba baseballisté se do sebe pustili přímo na domácí metě. Tam se rychle seběhli i ostatní hráči obou týmů a začala hromadná strkanice.

Hráči obou mužstev se pošťuchovali před bitkou i v dalším průběhu zápasu. Manažer Yankees Joe Girardi po zápase kritizoval rozhodčí, že zápas nezvládli. „Byla to od nich opravdu hodně špatná práce,“ řekl na adresu šéfa rozhodčích Dany DeMutha.

Oba hlavní aktéři bitky po zápase nabídli odlišnou verzi příběhu, kdo konflikt začal. „Ptal se, jestli s ním mám nějaký problém,“ říkal catcher Yankees Austin Romine. „Řekl jsem mu, že to není o něm, pak mě praštil,“ řekl muž, jehož bratr Andrew hraje shodou okolností za Tigers.

Hráč Detroitu Miguel Cabrera mluvil jinak. „Když se začali hádat s rozhodčím, řekl jsem mu, aby se uklidnil. Odpověděl, že vůbec nemluví na mě,“ dodala s dokreslujícími nadávkami opora Tigers.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme