VIDEO: Kamion se senem odvezl cyklistkám v Austrálii cílovou bránu

Zajímavou předehru měl dojezd ženského cyklistického závodu Santos Tour Down Under v australském Adelaide. Ještě před vítěznou závodnicí projel cílovou branou kamion se senem tak velký, že nafukovací cíl odnesl s sebou.

Adalaide Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Novináři ze stanice ABC, Sarah Hancocková a kameraman Haidarr Jones získali v Adelaide nečekané záběry. Zatímco reportérka referovala o první etapě ženské části závodu Santos Tour Down Under, do cílové rovinky se přiřítil kamion naložený senem tak vysoko, že odnesl cílovou bránu.

O chvíli později se vozidlu museli vyhýbat cyklisté, kteří se závodu přímo nezúčastnili. K žádnému zranění sice nedošlo, událost se obešla i bez příjezdu policie, video s odjíždějícím cílem ale pobavilo sociální sítě.

Než o několik minut později dorazila do cíle vítězka Annette Edmondsonová, která ujela zbytku pelotonu, stihli pořadatelé bránu získat zpět a provizorně postavit, informuje web televize ABC.

Bezpečnost závodnic a dalších cyklistů neměla být ohrožena. Nejen v Austrálii jsou při podobných závodech plánována omezení v dopravě tak, aby pelotony nepřišly do styku s dopravou.

Ženské verze závodu Santos Tour Down Under se zúčastnilo přes sto závodnic, mužský závod se jede v těchto dnech.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme