Patrik Berger bavil při exhibici vršovický Dolíček

Návrat záložníka Patrika Bergera na české fotbalové trávníky ozdobil dnešní exhibiční utkání mezi internacionály a Bohemians 1905 ve vršovickém Dolíčku. Tým hvězd zvítězil nad prvoligovým nováčkem 4:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Pávek, Patrik Berger

Michal Pávek, Patrik Berger | Zdroj: ČTK

Při symbolickém rozloučení s uplynulou sezonou, které tradičně organizuje Nadace fotbalových internacionálů, Berger a jeho kolegové z týmu hvězd i hráči domácích "klokanů" pobavili pohlednými akcemi a sedmi pěknými brankami několik tisícovek fanoušků v hledišti.

Těm náladu nepokazila ani porážka Bohemians 3:4, kterou dvěma brankami zařídil Marek Kincl. V dresu vítězů se prosadili také Radek Bejbl a Pavel Kuka. O dva góly domácích se postaral Škoda, třetí úspěch klokanů zaznamenal Adam. Výtěžek z akce šel ve prospěch někdejších reprezentantů, kteří jsou odkázáni na sociální pomoc.

Bohemians 1905 - Tým hvězd 3:4 (2:2)

Branky: 28. a 37. Škoda, 59. Adam - 8. a 76. Kincl, 27. Kuka, 65. Bejbl. Rozhodčí: Jára - Filípek, Zlámal. ŽK: Baranek (hvězdy).

Bohemians 1905: Havránek, Hrábek - Škoda, Růžička, Kotrba, Pávek, Lukáš, Vágner, I. Hašek, P. Hašek, Kotyza, Rychlík, Adam, Morávek, Bálek, Matůš, Kulvajt, Bartek, Formáček. Trenér: Busta.

Tým hvězd: Blažek, Vaniak - Hübschman, Nikl, Rada, M. Hašek, Bejbl, Baranek, Jarošík, Otepka, Šmicer, Berger, Kincl, Koller, Vlček, Kuka. Trenér: Kopecký.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme