Peníze na český fotbal se možná vzdalují

Financování českého a moravského fotbalu prostřednictvím marketingové společnosti STES bude v letošním roce náročnější. Jednání s novými partnery totiž ohrožuje nedávné zadržení bývalého předsedy svazu Pavla Mokrého. V Ranním interview Radiožurnálu to řekl místopředseda představenstva Sparty Praha a nový šéf STESu Dušan Svoboda.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový míč

Fotbalový míč | Foto: Fotobanka stock.xchng

"Já jen doufám, že ta událost se brzy vyšetří. Myslím si, že jak společnost Fotbal trading, tak STES a Českomoravský fotbalový svaz nejsou příliš složité a obsáhlé společnosti, nejedná se o nějaký složitý holding mnoha desítek firem. Takže se domnívám, že nic nebrání tomu, aby ta věc byla brzy vyřešena," myslí si Dušan Svoboda.

Celé Ranní interview Radiožurnálu se šéfem společnosti STES Dušanem Svobodou jsme pro vás zaznamenali v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Jak známo, bývalý předseda fotbalového svazu Pavel Mokrý a dva někdejší členové výkonného výboru Václav Chvála a Ladislav Malý byli zadrženi policií pro podezření z krácení daně za prodej vstupenek na Mistrovství Evropy ve fotbale v Portugalsku v roce 2004.

Případu se Český rozhlas 1 - Radiožurnál věnoval v pořadu Pod kůži. Poslechnout si ho můžete ve zvukovém archivu RÁDIA NA PŘÁNÍ.

Pavel Mokrý byl i hostem publicistické části středečních poledních Ozvěn dne Radiožurnálu. Jeho odpovědi také najdete v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Přečtěte si také:
Pavel Mokrý se zříká odpovědnosti za případně zjištěné nepravosti
Bývalého šéfa ČMFS Pavla Mokrého zadržela policie
Ivan Hašek je předsedou Českomoravského fotbalového svazu
Ivan Hašek chce udělat pořádek v českém fotbale
Fotbalovému svazu se nelíbí novela zákona o podpoře sportu

Myslíte si, že změny ve vedení fotbalového svazu se odrazí na úrovni právě začínající ligy? Hlasujte v naší anketě!

Petr Kadeřábek, Miroslav Panuška Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme