Petr Klouček nominoval cyklokrosaře na MS

Na mistrovství světa v cyklokrosu se představí čtrnáct českých závodníků. V kategorii juniorů bude česká reprezentace spoléhat hlavně na Jiřího Polnického a Lubomíra Petruše. Oporou týmu do třiadvaceti let je dvojnásobný mistr světa Zdeněk Štybar, kterého by měl doplňovat Lukáš Klouček. V kategorii Elite navléknou český dres Petr Dlask, Radomír Šimůnek, Kamil Ausbuher a Jan Chrobák.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Dlask

Petr Dlask

Šampionát se koná dvacátého sedmého a dvacátého osmého ledna v belgickém Hoglede-Gits. Tamní tratě charakterizuje trenér české reprezentace Petr Klouček jako typicky belgické - s četnými převýšeními a spoustou bahna.

Nominace českých cyklokrosařů na MS:

Elite: Petr Dlask (Fidea), Radomír Šimůnek (Palmans Collstrop), Kamil Ausbuher (CK Podbořany-Style Concept), Jan Chrobák (Johnson Control Mladá Boleslav).

Kategorie do 23 let: Zdeněk Štybar (Fidea), Lukáš Klouček, David Menger, Ondřej Bambula (všichni Budvar Tábor), František Klouček (Author).

Junioři: Jiří Polnický, Lubomír Petruš (oba Empella), Filip Adel, Petr Marvan (oba Budvar Tábor), Marek Benda (ZČE Cyklistika Plzeň).

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme