Petr Sýkora se vrací ze zámoří do Pardubic

Hokejový útočník Petr Sýkora končí svou krátkou kariéru v dresu Washington Capitals. Tým americké metropole nemá s návratem Sýkory do Pardubic problém. Generální manažer Capitals George McPhee řekl, že Petr vyjádřil přání vrátit se do České republiky, a tak mu vyhověli.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Sýkora poprvé za Capitals

Petr Sýkora poprvé za Capitals | Foto: Miroslav Konvalina

Capitals to trvalo tři roky, než získali šestadvacetiletého Petra Sýkoru do NHL, a hráči to teď trvalo méně něž tři měsíce, aby se rozhodl, že to pro něj není, napsal dnešní Washington Post.

V deseti zápasech zaznamenal Petr Sýkora dvě branky a dvě asistence, ale v rozhovorech s českými novináři dával najevo, že není spokojen s prostorem, který v týmu má.

Americký manažer Sýkory Rich Evans si myslí, že Petr Sýkora měl ve Washingtonu dobré podmínky, ale neztotožnil se s nimi. Dodal, že hráč z Pardubic měl problém zvyknout si na NHL a život v Americe. Vypadal nešťastně, neuměl anglicky a trávil čas v hotelovém pokoji.

Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme