Pikl zajistil Viktorce tři body

Fotbalisté Viktorie Žižkov porazili v utkání 10. kola první ligy Synot 2:0. Jako správný kapitán se představil Aleš Pikl, který vstřelil oba góly utkání, druhý ve druhé minutě nasatevého času, a zajistil žižkovským fotbalistům v desátém kole tři body. Zároveň se dostal se šesti zásahy do vedení tabulky ligových kanonýrů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FK Viktoria Žižkov

FK Viktoria Žižkov | Foto: Jan Rosenauer

Tým ze Žižkova se tak po dvou remízách na vlastním hřišti dočkal vítězství a zároveň prodloužili neporazitelnost na svém stadionu, která trvá už devětadvacet zápasů. Fotbalisté Starého Města v této sezoně nezískali mimo svůj stadion ani bod a v posledních čtyřech zápasech venku nedali gól.

Výsledek:

Viktoria Žižkov - 1. FC Synot 2:0 (1:0)Branky: 40. a 90. Pikl. Rozhodčí: Hlaváč - Filípek, Míka. ŽK: Meduna, Šumulikovski (oba Synot). Diváci: 1524.

Sestavy:

Žižkov: Kučera - Buryán, Mlejnský, Klimpl, Šmarda - Lička (76. Ščasný), Sabou, Pikl, Janoušek (56. Krutý) - Stracený, Chihuri (82. Dirnbach).

Synot: Drobisz - Němčický, Šumulikovski, Palinek, Seman - Mica (60. Polách), Abrahám, Činčala, Vajda (60. Kowalík) - Meduna, Malár (80. Slezák).

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme