Pittsburgh čeká souboj s Buffalem

Hokejisté Pittsburghu Penguins postoupili v boji o Stanley Cup do semifinále Východní konference. V noci na dnešek porazili doma Washington 4:3 v prodloužení a v sérii zvítězili 4:2 na zápasy. Ze Západní konference jde dále přes Detroit Los Angeles.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O postupu Penguins rozhodl brankou ve 14. minutě prodloužení Martin Straka. Za vítěze jednou skóroval také Robert Lang. Útočníci Pittsburghu budou mít v semifinále Východní konference plno práce, aby překonali Dominika Haška, který bude hájit branku jejich dalšího soupeře - Buffala Sabres. Los Angeles, až sedmý tým Západní konference po základní části soutěže, překvapivě postoupil přes druhý Detroit. Sérii Kaliforňané završili na 4:2 nočním vítězstvím v prodloužení na svém ledě v poměru 3:2. Soupeřem Los Angeles v semifinále konference bude Colorado Avalanche.

Výsledek Východní konference:

Pittsburgh Penguins-Washington Capitals 4:3 v prodloužení (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0), branky: 8. Lemieux, 9. Lang, 40. Kovaljov, 74. Straka - 35. Witt, 38. Halpern, 58. C. Johansson. Konečný stav série: 4:2.

Výsledek Západní konference:

Los Angeles Kings-Detroit Red Wings 3:2 v prodloužení (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0), branky: 51. a 65. Deadmarsh, 3. Stümpel - 25. Verbeek, 27. McCarty.

Semifinále Východní konference:

Noc ze čtvrtka 26. na pátek 27. dubna: 1. zápasy New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs a Buffalo Sabres-Pittsburgh Penguins

Semifinále Západní konference:

Noc ze čtvrtka 26. na pátek 27. dubna: 1. zápas Colorado Avalanche-Los Angeles Kings

Noc z pátku 27. na sobotu 28. dubna: Dallas Stars-St. Louis Blues

Přesné začátky utkání nejsou dosud známy.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme