Pittsburgh srovnal sérii na 1:1, Buffalo vede už 2:0

Play-off kanadsko-americké NHL pokračovalo druhými zápasy osmifinálových sérií. Dařilo se Pittsburghu, který vyhrál na ledě Washingtonu 2:1. Asistence u obou gólů svého týmu si připsal Jaromír Jágr a Tučňáci tak srovnali stav série na 1:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ještě lépe jsou na tom hokejisté Buffala, kteří si z Philadelphie vezou výhry v obou zápasech. Tentokrát se Šavle radovaly z vítězství 4:3 v nastaveném čase a před souboji na domácím ledě vedou už 2:0 na vyhraná utkání. Naopak Ottawě se ani napodruhé nepodařilo vstřelit branku Torontu a po výhře 3:0 jsou k postupu do čtvrtfinále blíže Javorové listy, protože v sérii vedou už 2:0.

Výsledky: Ottawa-Toronto 0:3 (stav série 0:2), Washington-Pittsburgh 1:2 (1:1), Philadelphia-Buffalo 3:4 v prodloužení (0:2), Colorado-Vancouver 2:1 (2:0), Detroit-Los Angeles 4:0 (2:0), Dallas-Edmonton 3:4 (1:1), St. Louis-San Jose 0:1 (1:1).

Kanadské bodování: 1. Sergej Fjodorov / Detroit 5 bodů (2 branky + 3 asistence), 2. Joe Sakic / Colorado 4(2+2), 3. Rob Blake / Colorado 4(1+3), 4. Nicklas Lidström / Detroit 4(0+4).

Dnešní program: Toronto-Ottawa, Pittsburgh-Washington, Buffalo-Philadelphia, Vancouver-Colorado, San Jose-St. Louis.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme