Pittsburgh vyhrál v New Jersey

Hokejisté Pittsburghu porazili ve druhém zápase finále Východní konference NHL celek New Jersey na jeho ledě 4:2. Jeden gól vítězů vstřelil Robert Lang, za domácí se trefil Petr Sýkora. Stav série je nerozhodný 1:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pittsburghu se úvod zápasu nevydařil, po první třetině prohrával po brankách Pandolfa a Sýkory už 0:2. K obratu došlo zhruba v polovině zápasu a Tučňákům k němu pomohl zejména zlepšený výkon brankáře Hedberga a aktivita Maria Lemieux. Majitel týmu asistoval u dvou branek, kterými Pittsburgh srovnal skóre. Do vedení se hosté poprvé dostali po gólu Reneho Corbeta ještě ve druhé třetině. Na začátku závěrečné části hry pojistil vítězství Pittsburghu Robert Lang. Útočník New Jersey Patrik Eliáš potom ještě jednou překonal brankáře Hedberga, ale rozhodčí Pollock hru těsně před jeho střelou přerušil. Série se nyní za nerozhodného stavu 1:1 přesune do Pittsburghu, kde je zítra na pořadu třetí utkání.

Výsledek finále Východní konference:

New Jersey - Pittsburgh 2:4 (2:0, 0:3, 0:1), branky: 9. Pandolfo, 17. P. Sýkora (Eliáš) - 30. Morozov, 33. Kovaljov, 36. Corbet, 46. Lang (Straka). Střely na branku: 29:23. Diváci: 19.040. Stav série: 1:1.

Marcel Pencák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme