Pokračuje Mistrovství republiky v běhu na lyžích

V Novém Městě na Moravě dnes pokračovalo Mezinárodní mistrovství České republiky v běhu na lyžích. Závod žen na pět kilometrů volnou technikou vyhrála při neúčasti Kateřiny Neumannové Petra Letenská. Mistrovský titul mezi muži získal na desetikilometrové trati Petr Michl.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oba závody, které byly důležité z hlediska nominace na nadcházející mistrovství světa, přinesly napínavou podívanou. Rozdíl mezi nejlepšími ženami činil pouhých 0,9 vteřiny. Za vítěznou Letenskou doběhla s půlvteřinovou ztrátou druhá Zuzana Kocumová. Třetí místo vybojovala Kamila Rajdlová. Mužský závod postrádal nemocného Lukáše Bauera. Favoritem tak byl Martin Koukal, který také po prvním ze dvou pětikilometrových okruhů vedl s náskokem necelé vteřiny před Michlem. V cílu mu ale patřila se šestivteřinovou ztrátou až druhá příčka. Třetí doběhl Josef Kučera s odstupem necelých deseti vteřin.

Milan Kopp, Marcel Pencák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme