Portugalci prohráli na ME s Řeckem

Evropský fotbalový šampionát v Portugalsku měl v Portu šokující úvod. Řekové na stadionu Dragao zaskočili domácího favorita a po brankách Karagunise a Basinase z pokutového kopu vedli 2:0. Až v poslední minutě snížil Ronaldo hlavou na 2:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Portugalsko-Řecko

Portugalsko-Řecko | Zdroj: ČTK

Skupina A:

Portugalsko - Řecko 1:2 (0:1)

Branky: 90. Ronaldo - 7. Karagunis, 51. Basinas z pen.. Rozhodčí: Collina - Ivaldi, Pisacreta (všichni It.). ŽK: Costinha, Pauleta - Karagunis, Seitaridis. Diváci: 48.761.

Sestavy:

Portugalsko: Ricardo Pereira - Paulo Ferreira, Jorge Andrade, Fernando Couto, Rui Jorge - Figo, Costinha (66. Nuňo Gomes), Rui Costa (46. Deco), Maniche, Simao (46. Ronaldo) - Pauleta. Trenér: Scolari.

Řecko: Nikopolidis - Seitaridis, Dellas, Kapsis, Fisas - Janakopulos (68. Nikolaidis), Zagorakis, Basinas, Karagunis (46. Katsuranis) - Vrizas, Charisteas (74. Lakis). Trenér: Rehhagel.

Skupina A:

Španělsko - Rusko 1:0 (0:0)

Další informace z Eura 2004 naleznete na webu www.portugalsko2004.cz, který pro vás připravil ČRo 1 - Radiožurnál se serverem Tiscali.cz.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme