Malé derby, půlmaraton či dostihy v Chuchli. Praha se chystá na sportovní víkend

Praha se může o víkendu těšit na širokou nabídku sportovních akcí. Jednou z nich je například malé pražské derby, kdy Dukla na Julisce hostí vedoucí Slavii. Běží se ale také půlmaraton a ve Velké Chuchli bude k vidění několik dostihů.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Momentka ze zápasu mezi Slavií a Duklou

Momentka ze zápasu mezi Slavií a Duklou | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

Dukla v historii samostatné české nejvyšší soutěže Slavii ještě neporazila. A dobré vyhlídky nemohou mít hráči ani tentokrát. Zatímco svěřenci trenéra Skuhravého jsou v tabulce poslední, Slavia má v čele tabulky sedmibodový náskok na druhou Plzeň.

Přehrát

00:00 / 00:00

Praha se chystá na sportovní víkend

Obránce Dukly David Douděra pro klubovou televizi řekl, co by na soupeře mohlo platit: „Určitě hrát odvážně. Oni ve čtvrtek hrají Evropskou ligu, tak se podle mě nebudou chtít zranit. Když přitvrdíme hru, neříkám, že zákeřně, ale přitvrdíme a prostě jim nakopeme, tak je to bude bolet a budou hrát hůř. Podle mě tohle musíme využít.“

Utkání 27. ligového kola mezi Duklou a Slavií začne v sobotu od 19 hodin. V neděli pak fotbalisté Bohemians na domácím stadionu od 15.30 přivítají Mladou Boleslav.

V sobotu se v Praze uskuteční 21. ročník Pražského půlmaratonu. Tradiční závod začne v 10 hodin dopoledne na náměstí Jana Palacha.

Odklad zamítnut. Na zápase Slavie s Chelsea zůstanou tři sektory prázdné, klub bude vracet peníze

Číst článek

Tentýž den v Letňanech proběhne exhibiční turnaj světových hvězd v šermu kordem. Proti sobě se utkají medailisté z olympijských her, mistrovství světa i kontinentálních šampionátů. Souboj s těmito osobnostmi si navíc budou moci vyzkoušet přímo na planši i samotní návštěvníci.

V neděli 7. dubna pak odstartuje dostihová sezona ve Velké Chuchli. K vidění bude celkem osm dostihů. Vrcholem zahajovacího odpoledne bude 92. ročník Gomba hendikepu a jednašedesátá Velká dubnová cena. 

Lukáš Michalík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme