Překupníci s lístky budou mít žně

Na zimních olympijských hrách se sice dnes rozdělí 7 sad medailí, ale drtivou většinu českých sportovních fanoušků stejně zajímá hlavně čtvrtfinálový duel našich hokejistů. Zaměří se teď na něj Miroslav Augustin, ale postupové vyhlídky posuzovat nehodlá.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

olympijské medaile

olympijské medaile | Foto: AFP
Přehrát

00:00 / 00:00

Zimní olympijské hry 2006 Turín. Překupníci s lístky budou mít žně

Nelze se ubránit dojmu, že při určování programu olympijského hokejového turnaje se pořadatelé radili s mafií, a to s odnoží specializující se na překupnictví. A důkladně. Velice krátký časový odstup mezi boji ve skupinách a čtvrtfinále totiž nevadí - naopak neuvěřitelně vyhovuje - jen překupníkům s lístky. Hokejisté, kteří si šli lehnout už včera před 22. hodinou, se dozvěděli, kdy a proti komu nastoupí, až dnes ráno.

Ještě hůře jsou však na tom fanoušci toužící zasednout v hledišti. Vstupenky se neprodávají v bločcích, ale jednotlivě na každý zápas. Málokdo riskoval a koupil si lístky na všechna čtvrtfinálová utkání. U pokladen uspěje jen pár šťastlivců, zbytek bude muset oslovit překupníky.

Miroslav Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme