Příbram si veze z Letné bod

Fotbalisté Sparty Praha remizovali v dnešním předehrávaném utkání 9. kola první ligy doma s Příbramí 0:0. Letenský tým se musel spokojit s remízou již v třetím zápasu za sebou a v neděli jej může sesadit z trůnu ligové tabulky Liberec. Další utkání první ligy se hrají v neděli, deváté kolo skončí pondělní dohrávkou mezi Olomoucí a Jabloncem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FC Marila Příbram

FC Marila Příbram | Foto: Jan Rosenauer

Sparta nastoupila s pozměněnou sestavou, v níž se objevili Sivok s Junem, a chvíli se i zdálo, že jim přinese úspěch. Jenže úvodní aktivitu rázně utnula akce, při níž domácí pochopili, že musí začít více myslet i na zadní vrátka. Po Hübschmanově ukopnutí se deset metrů před brankou opřel do míče Jarolím, jenže nastřelil jen břevno. Hosté sympaticky využívali každou možnost k útoku, jenže jim chyběla finální přihrávka.

Ani po přestávce sparťanská bída neskončila, přestože trenér Jarabinský posílal do hry jednoho útočníka za druhým. Nakonec se k potěšení prořídlých ochozů dostal poprvé po návratu z Kypru na trávník i Obajdin. Jenže zoufalá snaha domácích přinášela s přibývajícími minutami křeč a nebylo divu, že fanoušci začali na své hráče pískat. Hosté byli spokojeni, třebaže se střelecká impotence jejich útočníků venku protáhla už na 619 minut.

Výsledek:

Sparta Praha - Marila Příbram 0:0 Rozhodčí: Puček - Kašný, Ondo. ŽK: Novotný, Grygera - Randa. Diváci: 2878.

Sestavy:

Sparta Praha: Blažek - Grygera, Novotný, Hübschman, Mareš - Zelenka (51. Baranek), Sivok, Michalík (59. Pospíšil) - Poborský, Jarošík - Jun (65. Obajdin).

Marila Příbram: Sňozík - Randa, Formánek, Riegel, Rychlík - Otepka (68. Adamec), Novák, Jarolím, Pergl - Siegl (90. Tuma), Kulič (90. Gomés).

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme